Prodat Panský velkostatek, Opelousas, Lafayette, Louisiana, 419 N Court Street

Prodat - Cod. 30695

  • Typologie: Panský velkostatek
  • Oblast: 538.47 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2

Zasazené na celý městský blok ve třetí nejstarší město v Louisianě, tento majetek připomíná návštěvníkům Tara, majestátní plantáže domů vystupoval ve filmu, "Jih proti Severu". Byl postaven v bouřlivých 20. letech (1927) a naposledy aktualizován v roce 2012, Dubuisson majetek byl s velkou péčí obnoven.
Toto historické sídlo nabízí 7 ložnic, 5 koupelen (3 plné koupele a 2 poloviční koupele), majestátní sloupy, 5 pracovních krby, A zametání centrálního schodiště, komorník je spíž, kuchyň, formální jídelna, snídaňová místnost, dámy salón, velký salón, sauna, chodí-in podkroví, hlavní koupelnou s odděleným prostorem na spaní a starého vinného sklepa. Existují expanzivní důvody, které zahrnují více než 200 rok staré duby, zralých terénní úpravy, bazén, prostorný dvorek s kočárovnou (kompletní s krásným kočárech) obklopené soukromí plot. Dům má více než 10.000 využitelné čtverečních. Nohy +/- pod střechou.
Tato impozantní Colonial Revival domů i nadále vyzařují ovzduší jižní noblesy a propracovanosti.
Dubuisson Mansion je jedním z nejvíce fotografovaných domů v Louisianě. To bylo přednostní pozemek mnoha prestižních dobročinnosti a jeho opulentní nastavení pomohla charity a několik současných politiků zvýšit tisíce dolarů.
Edward Benjamin Dubuisson byl bohatý a prominentní majitel plantáže (jeho plantáž zahrnovala 3000 akrů), bankéř a politik. On pověřil tento dům tak, aby odrážely jeho zámožné a důstojného postavení ve společnosti. Dnes, Dubuisson majetek zůstává jedním z nejlepších Louisiana závětí do minulé éry.
Některé starožitný nábytek originál do domu zůstává. Ostatní dobový nábytek lze zakoupit.
Další fotografie a cena na vyžádání.
Broker účast vítány.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB